Aranżacja wnętrz restauracji w centrum sportowym w Niemczech

Zespół projektowy
projekt został opracowany przez zespół jmsSTUDIO s.c.
Dodatkowe informacje
Kategorie
Wnętrza gastronomiczne Wnętrza usługowe Wybrane aranżacje
W projekcie wnętrza bardzo ważne było ciekawe zaaranżowanie przestrzeni. Ponieważ wnętrze miało mieć charakter śródziemnomorski, a restauracja miała być zaprojektowana jako ciepła, miła w jasnych kolorach, to we wnętrzu zaprojektowano jasną białą podłogę, jasny piaskowiec na ścianach oraz meble z jesionowego drewna malowane na biały kolor. Dodatkowo we wnętrzu dla jego ocieplenia pojawił się bio kominek zaprojektowany tak by pasował do projektu wnętrz.  Prosta stylistyka biokominka doskonale uzupełnia rustykalne wnętrze lokalu. Biokominek został podwieszony do sufitu lokalu dzięki czemu nie stanowi nadmiernie ciężkiego elementu dekoracyjnego.