Projek wnętrza sali do obsługi klienta w Studiu Fotograficznym

aranzacja-studia-fotograficznego-w-ciemnej-kolorystyce-inspirowana-sprzetem-fotograficznym
Założeniem projektu było zaprojektowanie wnętrza Sali Konsumenckiej w Studiu Fotograficznym w ciemnej kolorystyce z wykorzystaniem surowych materiałów- luster, postarzanej stali oraz podłogi z betonu. Ciekawym pomysłem jest użycie podwieszonych pod sufitem softboxów pełniących funkcję głównego oświetlenia sali. Dodatkowy efekt stanowią odbicia w lustrach i błyszczących, czarnych ścianach. Ciemna i surowa atmosfera wnętrza została przełamana poprzez zastosowanie drewnianych elementów.
ekspozycja-fotografii-we-wnetrzu-studia-fotograficznego
Architekt przewidział miejsce na ekspozycję prac fotograficznych na ścianie oraz wysoką ladę do obsługi klienta. Wejście do pracowni jest dyskretnie ukryte w strukturze ściany dzięki zastosowaniu tego samego materiału wykończenia.
ZOBACZ INNE PROJEKTY