Aranżacja wnętrz restauracji w centrum sportowym w Niemczech

Zespół projektowy
projekt został opracowany przez zespół jmsSTUDIO s.c.
Dodatkowe informacje
Kategorie
Wnętrza gastronomiczne Wnętrza usługowe Wybrane aranżacje

Pomysł na wnętrze restauracji zakłada wykonanie wnętrza "do góry nogami". Grafika na ladzie barowej zamontowana została do góry nogami i sugeruje, że sufit jest w miejscu podłogi a podłoga w miejscu sufitu. Podłoga we wnętrzu wykończona została w koloracj jasnych - w nawiązaniu do jasnego nieba z grafiki. Dodatkowo sufit wykończono ciemnym drewnym dedykowanym do podłóg. Dekoracją na suficie są zawieszone meble kawiarniane. Wnętrze jest pomysłowe i oryginalne.

Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok