JMSSTUDIO PROJEKT WNĘTRZ BIELSKO BIAŁA ZASTOSOWANIE SZKŁA ELEKTROCHROMATYCZNEGO W ARANŻACJI WNĘTRZA USŁUGOWE

Projekt nowoczesnego ciepłego wnętrza gabinetu odnowy biologicznej Bielsko - Biała

Zespół projektowy
mgr sztuki arch. wnętrz Joanna Kawecka mgr inż. arch. Jolanta Smolarska
Dodatkowe informacje
Projekt wnętrz w budynku usługowym projektu jmsSTUDIO s.c.
Kategorie
Wnętrza usługowe Wnętrza biurowe Wybrane aranżacje
W gabinecie twarz ciało koniecznym stało się wydzielenie miejsca gdzie kliencie będą mogli przygotować się do zabiegu. W tym celu projekt zakładał powstanie szklanej ściany, która dzięki zastosowaniu szkła elektrochromatycznego Może stać się w klika sekund nieprzeźroczysta. Prosta forma ściany dzięki zastosowaniu nowatorskiego materiału spełnia Nową funkcję a co najważniejsze w projektowanym pomieszczeniu nie ogranicza wizualnie dostępnej przestrzeni.
Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok