Aranżacja wnętrz ekskluzywnego mieszkania dwupoziomowego

Zespół projektowy
projekt został opracowany przez zespół jmsSTUDIO s.c.
Dodatkowe informacje
Kategorie
Wnętrza mieszkalne Wybrane aranżacje
Zaprojektowano wnętrze jasne gdzie w nieszablonowy sposób połączono kolory turkusu, szarości i bieli. Na uwagę zasługuję lustrzana tafla będąca ścianą oddzielającą strefę prysznica od salonu. Wykonano ja ze specjalnego materiału jakim jest szkło weneckie które pozwala na komfortowe korzystanie z prysznica jednocześnie zachowując pełny wgląd na strefę salonu. Jest to bardzo odważny pomysł na aranżację strefy prysznica i sauny parowej. We wnętrzu połączono kolory: biały, szary (w postaci betonu architektonicznego) oraz turkusowy (w postaci szklanego wykończenia ściany za sofą). Wnętrze zaprojektowano dla twórczego i otwartego na pomysły właściciela mieszkania któremu spodobał się niebanalny pomysł na aranżację wnętrza.
Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok