JMSSTUDIO PROJEKT WNĘTRZ BIUROWYCH KRAKÓW DUŻE LUSTRO WE WNĘTRZU ŁAZIENKI POWIĘKSZA OPTYCZNIE RAZEM Z NAPINANYM SUFITEM

Projekt wnętrz eleganckich i nowoczesnych wnętrz biurowych w rewitalizowanym budynku przemysłowym - magazynowym w Krakowie Nowa Huta

Zespół projektowy
mgr inż. arch. Jolanta Smolarskamgr sztuki arch. wnętrz Joanna Kawecka
Dodatkowe informacje
Projekt nie przeznaczony do dalszej odsprzedaży.
Kategorie
Wnętrza biurowe Wybrane aranżacje
W łazience dla klientów i pracowników zastosowano połączenie kamień naturalny marmur i czarna oraz biała płytka ceramiczna zestawione z sufitem napinanym lustrzanym typu barizol. Całości dopełnia żółty akcent kolorystyczny - nowoczesny fotel i duże lustro na ścianie
Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok