Projekt wnętrz nowoczesnego gabinetu dentystycznego i pracowni RTG w klinice stomatologicznej w Bielsku

Zespół projektowy
koncepcja wnętrz: mgr sztuki arch. wnętrz Joanna Kawecka mgr inż. arch. Jolanta Smolarska projekt wykonawczy: mgr sztuki arch. wnętrz Joanna Kawecka mgr inż. arch. Jakub Ludjan mgr inż. arch. Michał Smolarski
Dodatkowe informacje
Projekt nie przeznaczony do dalszej odsprzedaży.
Kategorie
Wnętrza usługowe Wnętrza biurowe Wybrane aranżacje
Recepcja gabinetów dentystycznych to przestrzeń gdzie projektanci postawili na wiele niebanalnych rozwiązań. Również ściany i ich dekoracja została zaprojektowana w ten sposób aby wraz z sufitem podwieszanym oraz ladą recepcyjną Tworzyły całość.Ściana wraz z licznymi drzwiami została pokryta alucobondem w którym wycięty został wzór pionowych pasków Których rytm nawiązuje do profili na suficie. Alucobond ,który pokrywa ścianę jest również kształtowany w taki sposób Aby zabolenie ściany przechodziło płynnie w sufit w którym również powtórzone zostały wycięcia w formie pasków. Całość designerskiej dekoracji jest podświetlona od tyłu poprzez zastosowanie folii do podświetleń montowanej w wycięciach. Ta dynamiczna dekoracja ściany utrzymana została w jednym kolorze -bieli,która podkreśla kolorowe oznaczenia na drzwiach Oraz lade recepcyjną w,której również zastosowano kolorowe szkło kontrastujące z białą podstawą.
Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok