ARANZACJA STUDIA FOTOGRAFICZNEGO W CIEMNEJ KOLORYSTYCE INSPIROWANA SPRZETEM FOTOGRAFICZNYM

Projek wnętrza sali do obsługi klienta w Studiu Fotograficznym

Zespół projektowy
inż. arch. Justyna Sadlik mgr inż. arch. Michał Smolarski
Dodatkowe informacje
Tak projekt został opracowany przez pracownię jmsSTUDIO - ARCHITEKCI na indywidualne zlecenie Klienta.
Kategorie
Wnętrza usługowe Wnętrza biurowe Wybrane aranżacje
Założeniem projektu było zaprojektowanie wnętrza Sali Konsumenckiej w Studiu Fotograficznym w ciemnej kolorystyce z wykorzystaniem surowych materiałów- luster, postarzanej stali oraz podłogi z betonu. Ciekawym pomysłem jest użycie podwieszonych pod sufitem softboxów pełniących funkcję głównego oświetlenia sali. Dodatkowy efekt stanowią odbicia w lustrach i błyszczących, czarnych ścianach. Ciemna i surowa atmosfera wnętrza została przełamana poprzez zastosowanie drewnianych elementów.
Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok